Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Noile modele "autohtone" la data de Dum Noi 04, 2012 6:57 pm

Soricelul

avatar
Administrator
Administrator
Noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway au fost prezentate de Dacia, cu ocazia Salonului Auto de la Paris

Dacia Logan II
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pret: nespecificat - se afla in lunile decembrie~ianuarie


Motorizari:Benzina - TCe 90 (in premiera) : motor de mica cilindree , supraalimentat , imbina confortul , placerea de a conduce , consumul redus (5,3 l / 100 km ) si un nivel scazut al emisiilor de CO2 (122 g / km ) , oferind astfel un cost de utilizare avantajos .


Benzina - 1.2 16V - 75 CP : Acest motor de 1 149cm3 dezvoltă o putere de 55 kW (75 CP). Oferind prestaţii bune atât în ciclu urban, cât şi la drum lung, propulsorul consumă în medie doar 5.9l/100 km* şi emite 137g* de CO2. Motorul 1.2 16V 75 CP va fi disponibil şi într-o versiune GPL pentru modelul Dacia Logan. Această versiune propune un cost de utilizare şi mai mic şi un nivel al emisiilor reduse.


Benzina - Un viitor GPL descris in 1.2 mai susMedia : Noile modele Logan oferă noi soluţii multimedia, Dacia Plug&Radio. Aceasta cuprinde un radio cu un ecran 2DIN şi un CD MP3. Echipamentul este completat de tehnologia Bluetooth®, de prizele USB şi jack disponibile pe faţada radio-ului precum şi de satelit de comandă pe volan. Tehnologia Bluetooth® permite lansarea unui apel telefonic handsfree cu sincronizarea carnetului de adrese şi a listei de apeluri, precum şi ascultarea în audio streaming a fişierelor muzicale de pe suporturi externe.Regulatorul/ Limitatorul de viteză, noutate în gama Dacia, va fi disponibil, în funcţie de versiune, pe noul Logan. Asistenţa la parcarea cu spatele este şi ea disponibilă în funcţie de nivelul de echipare.Siguranta : Centurile de siguranţă sunt echipate cu limitator de efort calibrate pentru a proteja toracele în caz de şoc. Cele trei modele dispun de puncte de fixare Isofix pentru cele două locuri laterale din spate, care asigură ataşarea în deplină siguranţă a scaunelor pentru copii. Încă de la primul nivel de echipare, vehiculele dispun în serie de 4 airbag-uri frontale şi laterale pentru şofer şi pasager, faruri de zi, ABS şi AFU, precum şi ESP.


Design : Dacia nu a renuntat la design-ul 'patratos' , dar a reusit sa imbine mult mai bine formele geometrice cu caroseria masinii . Si aici exceleaza fata de modelul antecedentDacia Sandero II - Sandero Stepway II
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pret :

Dacia Sandero - 6.990 euro ( TVA inclus )

Dacia Sandero Stepway - 10.800 euro (TVA inclus )
Motorizari :Dacia Sandero Stepway : TCe 90 şi dCi 90. Noua Dacia Sandero Stepway este dotată cu o gamă de motoare puternice. Echipată cu propulsorul TCe 90, noua Sandero Stepway afişează un consum optim de carburant si emisii reduse de CO2 În echiparea Diesel, motorul dCi 90 primeşte semnătura Dacia eco², care reflectă consumul redus şi nivelul scăzut al emisiilor de CO2 : 4,0 l/100 km* (adică 105g/km de CO2*) în ciclu mixt.


Dacia Sandero :

Benzină: TCe 90. În premieră, noile modele Logan şi Sandero primesc motorul TCe 90, simbol al expertizei grupului Renault în domeniul mecanic. Acest motor de mică cilindree, supraalimentat, îmbină confortul, plăcerea de a conduce, consumul redus (5,3/100km*) şi un nivel scăzut al emisiilor de CO2 (122 g/km*), oferind astfel un cost de utilizare avantajos.Benzină : 1.2 16V 75 CP. Acest motor de 1 149cm3 dezvoltă o putere de 55 kW (75 CP). Oferind prestaţii bune atât în ciclu urban, cât şi la drum lung, propulsorul consumă în medie doar 5.9l/100 km* şi emite 137g* de CO2. Această versiune propune un cost de utilizare şi mai mic şi un nivel al emisiilor reduse.

Diesel : dCi 75 CP şi 90 CP Recunoscut pentru performanţele, fiabilitatea şi impactul său redus asupra mediului înconjurător, motorul 1.5 dCi este disponibil în versiunea 55 kW (75 CP) şi 66 kW (90 CP). Oferind un cuplu în creştere cu 20Nm, adică 200Nm la 1750 rot/min pentru versiunea 75 CP şi 220 Nm la 1750 rot/min pentru versiunea 90 CP, motorul 1.5 dCi este energic încă de la turaţii joase şi asigură reprize şi acceleraţii optime. În plus, motorul se dovedeşte a fi unul dintre cele mai economice din segment: 3,9 l/100 km*, adică 103 g/km* de CO2 în ciclu mixt,. Datorită impactului redus asupra mediului înconjurător, cele două motoare beneficiază de semnătura Dacia eco².


Media : Noile modele Sandero & Sandero Stepway oferă noi soluţii multimedia, Dacia Plug&Radio. Aceasta cuprinde un radio cu un ecran 2DIN şi un CD MP3. Echipamentul este completat de tehnologia Bluetooth®, de prizele USB şi jack disponibile pe faţada radio-ului precum şi de satelit de comandă pe volan. Tehnologia Bluetooth® permite lansarea unui apel telefonic handsfree cu sincronizarea carnetului de adrese şi a listei de apeluri, precum şi ascultarea în audio streaming a fişierelor muzicale de pe suporturi externe.Regulatorul/ Limitatorul de viteză, noutate în gama Dacia, va fi disponibil, în funcţie de versiune, pe noul Logan. Asistenţa la parcarea cu spatele este şi ea disponibilă în funcţie de nivelul de echipare.Siguranta : Centurile de siguranţă sunt echipate cu limitator de efort calibrate pentru a proteja toracele în caz de şoc. Cele trei modele dispun de puncte de fixare Isofix pentru cele două locuri laterale din spate, care asigură ataşarea în deplină siguranţă a scaunelor pentru copii. Încă de la primul nivel de echipare, vehiculele dispun în serie de 4 airbag-uri frontale şi laterale pentru şofer şi pasager, faruri de zi, ABS şi AFU, precum şi ESP.

Un videoclip cu modelele
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Vezi profilul utilizatorului http://web-coding.forumz.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum