Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 21 decembrie 2012 (Sfârşitul lumii) la data de Lun Noi 05, 2012 5:10 pm

Soricelul

avatar
Administrator
Administrator
Oracolele au prezis o apocalipsă care va avea loc în timpurile noastre, centrată in jurul datei de 21 decembrie 2012. În ziua cu pricina, în timpul solstiţiului de iarnă, va avea loc o conjunctură planetară neobişnuită. Pamântul se va alinia cu Soarele, care se va afla în mijlocul ecuatorului galaxiei Caii Lactee, alcătuind ceea ce vechii mayaşi numeau "Copacul sfant".
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Unii cercetători au afirmat ca mayaşii au anunţat că Pământul ar putea fi inghiţit de o gaură neagră ori ca o explozie solară sau un asteroid ar putea aduce sfârşitul planetei noastre.
Experţii citaţi în documentarul realizat de Prometheus Entertainment pentru H2 Network afirmă că anul acesta ar putea aduce, astfel, un nou început pentru planetă, pentru civilizatia umană.

Iniţial, se credea că apocalipsa vine pe 21 decembrie 2012, apoi, cercetătorii au concluzionat că lumea nu se va sfârşi anul acesta. Recent, arheologii au descoperit o plăcuţă nouă, care dă iar lucrurile peste cap.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
De data aceasta, pe plăcuţa veche de 1.300 de ani, se află informaţii şocante, arheologii fiind de părere că inscripţiile sunt cele mai complete descoperite până acum. Sfârşitul lumii este anunţat, din nou, pentru 21 decembrie 2012.
Plăcuţa nou descoperită prezintă informaţii despre istoria La Corona, dar şi despre apocalipsă, care ar veni anul acesta, când timpul aşa cum îl ştim se sfârşeşte şi "regele" se întoarce. La fel, se vorbeşte despre dispariţia Terrei care va fin înghiţită de o gaură neagră sau lovităr de un asteroid foarte mare.

Comentariul meu:
Ştim cu toţii că în anii trecuţi ne-am mai lovit de asemenea subiecte. Toate s-au dovedit a fi false, doar nişte bătrânei care se plictiseau acasă veneau la tv şi mai spuneau o dudă pe care cei din presă o preluau.
Ce am înţeles eu din acest "nou sfârşit al lumii"?
E un băiat, supranumit Oracolul din Shambala care a făcut el nişte calcule şi i-a dat că pe 21 luna viitoare, se termină calendarul mayaş. Acum am să-l citez pe acest nene:
"Aceasta este o stare speciala a spaţiului, în care nu va exista nici un fel de energie. Va fi întuneric total şi linişte. Fără energie electrică şi comunicaţii. Întunericul va fi însoţit de fulgere de lumină, ca un joc de lumini şi umbre. Uneori Pământul se va cutremura. Unele clădiri pot fi distruse", a scris călugarul, într-un mesaj către NASA, potrivit stirileprotv.ro. El spune că întregul sistem solar va intra într-o zonă galactică "de energie zero", moment în care aproximativ 10% dintre oameni vor muri sau îşi vor pierde minţile, pentru că nu vor simţi pericolul care se apropie.

"Călugarul a oferit chiar şi sfaturi pentru supravieţuire: oamenii să-şi facă rezerve de hrană şi apă, să aibă o sursă de lumină şi să nu iasă din casă, să nu creadă nimic din ce vor vedea sau auzi.
În schimb, oamenii de ştiinţă susţin în continuare că nu există nici un motiv de îngrijorare privind data de 21 decembrie 2012."[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vezi profilul utilizatorului http://web-coding.forumz.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum